понеделник, 1 април 2013 г.

Предложенията от днес!

www.fashionsupreme.co.uk

BRILLANT'IN ДАМСКИ БИЖУТА ДО - 61%

Разпродажба на дамски бижута от марката Brillant'in. Богат асортимент от колиета, гривни, обеци и брошки. Внимателно подбрани, бижутата ще озарят Вашия ден и ще Ви накарат да засияете. Ограничени количества.

BEAU M ДАМСКИ БИЖУТА ДО -72%

Разпродажба на дамски бижута от марката Beau M Paris. Изключително богат асортимент от обеци, гривни и колиета. Прекрасни свежи модели от родий. Аксесоари за всеки вкус! Качествено бижу - перфектен подарък за всеки повод. Ограничени количества!

MKM KNITWEAR ДАМСКИ ДРЕХИ

Европейската марка МКМ Knitwear представя своята колекция дамски дрехи. Разнообразие от блузи, жилетки и поли. Насладете се на качествените модели в различни цветове на достъпни цени. Ограничени количества.

MODA PRYM ДАМСКИ ДРЕХИ

Колекция дамски дрехи с марката Moda Prym. Селекция от рокли, костюми, елеци в размери до 5XL. Изберете своят модел сред разнообразието от цветове и материи. Бъдете различни тази пролет! Ограничени количества!

INCITARI ЛУКСОЗНО БЕЛЬО И ЕРОТИЧНИ КОМПЛЕКТИ ДО - 56%

Разпродажба на висококачествено дамско и мъжко, еротично и спално бельо, с марката Incitari. Оставете страстта да разцъфти и съживете фантазиите си! С малко помощ от Incitari, никога вече няма да асоциирате спалнята си със сън! Ограничени количества!

JULES ET LOU ДАМСКИ ДРЕХИ ДО -79%

Разпродажба на дамски дрехи от марката Jules et Lou. Богат избор на блузи, рокли, панталони, туники и жилетки в крак с модните тенденции. Атрактивни цени и изключително ограничени количества!

LANCASTER АКСЕСОАРИ ДО -74%
Разпродажба на слънчеви очила и портфейли с марката Lancaster. Пролетта е факт, а след нея и така желаното лято. Слагайте розовите очила и да открием слънчевият сезон със стилните предложения на Lancaster! Ограничени количества!

BABELL КОРСАЖИ И БОДИТА

Babell Ви предлага разнообразие от корсажи и бодита в изчистен класически стил, декорирани с бродерия и дантела. Те са специално изработени за жени, които ценят традицията и комфорта. Богат асортимент от модели и цветове, които ще задоволят вкуса на всяка жена.

BABELL ДАМСКИ БЛУЗИ

Babell - дамски блузи с отлично качество, носещи търговска марка LYCRA ®. Непрекъснатото проучване на пазара и познаване на най-новите модни тенденции гарантира удовлетвореността на всички клиенти.

SCALA & TRIFIL СТЯГАЩО БЕЛЬО

Колекция стягащо бельо на Scala и Trifil. Разнообразие от клинове, бикини, боксерки, изработени от специален микрофибър, който съдържа био кристали и помага при борбата с целулита. Качество и стил на достъпни цени! Ограничени количества!


FURIEZZA, DONNA GIRL LONDON, PARK WEST ДАМСКИ САНДАЛИ ДО -77%

Разпродажба на дамски сандали и чехли от марките Furiezza, Donna Girl London и Park West. Номера от 35 до 41. Eлегантни и ежедневни модели за всеки вкус на достъпни цени!


MISS LOLITA ДАМСКИ ДРЕХИ ДО -40%

Разпродажба на дамски дрехи от европейската марка Мiss Lolita. Стилна серия от блузи, топове и туники в размери до макси размер 2XL. Добавете в гардероба си нещо стилно и удобно на атрактивна цена с марка Miss Lolita!


VALEA ДАМСКО БЕЛЬО

Колекция луксозно дамско бельо на Фирма Valea. Голям избор от сутиени, корсети, прашки, бикини, бодита и боксерки. Съчетавайки класика и мода в едно, бельото е едновременно елегантно и удобно. Продуктите на Valea следват най-актуалните модни тенденции.


ORCHIRA ДАМСКИ БИЖУТА ОТ ЕСТЕСТВЕНИ КАМЪНИ И ПЕРЛИ

Разпродажба на бижута с марката Orchira. Разнообразие от колиета, гривни и обеци, изработени ръчно с естествени перли и камъни. Бъдете уникални с бижутата на Orchira. Ограничени количества!

TED LAPIDUS ЧАСОВНИЦИ

Разпродажба на дамски и мъжки часовници с марката Ted Lapidus. Разнообразие от стилни и функционални модели, подходящи за всеки повод. Ограничени количества!