четвъртък, 28 март 2013 г.

Модните предложения днес!

Всичко на www.fashionsupreme.co.uk


VALEA ДАМСКО БЕЛЬО

Колекция луксозно дамско бельо на Фирма Valea. Голям избор от сутиени, корсети, прашки, бикини, бодита и боксерки. Съчетавайки класика и мода в едно, бельото е едновременно елегантно и удобно. Продуктите на Valea следват най-актуалните модни тенденции.


ORCHIRA ДАМСКИ БИЖУТА ОТ ЕСТЕСТВЕНИ КАМЪНИ И ПЕРЛИ

Разпродажба на бижута с марката Orchira. Разнообразие от колиета, гривни и обеци, изработени ръчно с естествени перли и камъни. Бъдете уникални с бижутата на Orchira. Ограничени количества!

TED LAPIDUS ЧАСОВНИЦИ

Разпродажба на дамски и мъжки часовници с марката Ted Lapidus. Разнообразие от стилни и функционални модели, подходящи за всеки повод. Ограничени количества!

TOP DESIGN ДАМСКИ ДРЕХИ ДО -47%

Разпродажба на дамски дрехи от европейската марка Top Design. Разнообразие от блузи, топове, поли, болера, туники и костюми в различни модели и цветове. Размери до 3XL. Ограничени количества.

TOP DESIGN РОКЛИ ДО -48%

Разпродажба на рокли от европейската марка Top Design. Разнообразни модели, подходящи за всеки вкус. Бъдете стилни в ежедневието си и в по-специалните моменти!

BRUGO ТЕРМО ЧАШИ

Термо чашата Brugo е изключително подходяща за забързани в ежедневието хора, за пътувания, за майки с деца, както и да направите неповторим подарък на Ваш близък. Чрез уникалната патентована технология, винаги консумирате Вашата напитка в перфектната температура


ITALIAN FASHION ДАМСКО И МЪЖКО СПАЛНО БЕЛЬО

Колекция дамско и мъжко спално бельо и халати с марката Italian Fashion. Богато разнообразие от нощници, пижами и халати, известни с високото си качество и оригинален дизайн. Отдайте се на спокойни сънища, и бъдете по-модерни, дори и под завивките! Ограничени количества!

NAT-2 СПОРТНИ ОБУВКИ ДО -62%

Разпродажба на спортни обувки от европейската марка Nat-2. Разнообразие от дамски, мъжки и унисекс обувки, подходящи за всеки вкус. Модели, които се състоят от две, три и четири части, трансформиращи се в обувки с различен стил. Удобство и комфорт, съчетани с ефектна визия!

DILIOS СПАЛНИ КОМПЛЕКТИ ДО - 41%

Разпродажба на спални комплекти и текстил за дома на марката Dilios. Тук ще откриете качествени продукти на конкурентни цени. Десените на Dilios диктуват модата на домашния текстил в България.

SZALEO ШАПКИ, ШАЛОВЕ, ДАМСКИ ЧАНТИ

Колекция шапки, шалове и дамски чанти с марката Szaleo. Уникални модели в свежи, летни цветове, създадени да внесат повече слънчево настроение и индивидуалност в гардероба ви! Ограничени количества!