Вземи бонуси от FashionSupreme


FashionSupreme ти предоставя много и различни възможности да пазаруваш с отстъпка на www.fashionsupreme.co.uk, да получаваш подаръци, като участваш в различни игри, да изненадаш своите приятели и просто да бъдеш в модния вихър на целия екип и всички членове на нашия клуб.


„Покани приятел“


Всеки месец трима от нашите членове получават награди – ваучери за покупка на стойност 20 лв., 10 лв. и 5 лв..  На база най-много изпратени покани и реализирани регистрации от тези покани за съответния месец, класираме първите трима и ги награждаваме в описаната по-горе последователност.

За да се включиш в играта и да получиш ваучер, като подарък е необходимо да си член на клуба. Стани наш член, като се регистрираш на www.fashionsupreme.co.uk, а ако вече си регистриран, влез с акаунта си и последвай инструкциите.
Колкото повече регистрирани приятели/познати имаш толкова по-напред в класацията си!
Бъди активен, изпрати възможно най-много покани на свои приятели и познати и вземи своя ваучер!

НО ТОВА НЕ Е ВСИЧКО!


Всеки твой приятел/познат, които се регистрира на www.fashionsupreme.co.uk и направи своята поръчка, автоматично ти носи допълнителен ваучер на стойност 5 лв..

За първата поръчка на всеки твой поканен приятел/познат ти получаваш и натрупваш ваучери за отстъпка, всеки на стойност 5 лв.. Можеш да харчиш натрупаните от теб ваучери наведнъж (в една поръчка) или поетапно ( в няколко поръчки).

ГОТОВ ЛИ СИ ДА СЕ ВКЛЮЧИШ ? Действай тогава!


Покани можеш да изпращаш по няколко начина:


1. Използвай формата за покани в онлайн магазина - изписвайки имейла на човека, който искаш да поканиш и натискайки бутона „изпрати покана“, системата автоматично генерира линк за регистрация в имейл съобщението2. Използвай персоналния си линк за покани - копирай персоналния си линк и го постави в съобщенията, които изпращаш до своите приятели и познати, на стената си във фейсбук, в личният ти сайт, блог, форум и т.н.
3. Сложи банер -  прецени, къде е най-подходящо да сложиш един от красивите банери, които ти предоставя FashionSupreme и започни да печелиш ваучери за отстъпка. Линка, към който трябва да отвежда банера, който си си избрал трябва да бъде твоят персонален линк.120x600
120x600


230x230

728x90

728x90

728x90

728x90

300x250