понеделник, 15 април 2013 г.

Модата в марки днес!

 www.fashionsupreme.co.uk

KUSHI & ANMOL ДАМСКИ ДРЕХИ ДО -64%

Разпродажба на дамски дрехи от марките Kushi и Anmol. Стилна серия от рокли, туники, топове и блузи в размери до 5XL. Модели, подходящи за всеки вкус. Ограничени количества.


DECONA СПАЛНИ КОМПЛЕКТИ

Колекция спални комплекти на марка Decona. Свежи и интересни модели спални комплекти от 100% памук - ранфорс. Размери - единични, двойни, гигант, макси и кинг. Тук ще откриете също олекотени завивки и пликове в различни размери. Усетете финия допир и комфорт!

GOBELINY ДАМСКИ ЧАНТИ И ПОРТФЕЙЛИ ДО -61%

Разпродажба на оригинални дамски чанти, куфари и портфейли с марката Gobeliny. Внесете разнообразие и свежа нотка в ежедневието си, с неповторимите аксесоари на Gobeliny. Потопете се в ретро-света на белгийските гоблени и качествената изработка! Ограничени количества!

HAMANA СЕКСАПИЛНО ДАМСКО БЕЛЬО

Европейската марка Hamana представя своята колекция еротично дамско бельо. Съблазнителни комплекти и корсажи в различни цветове. Ограничени количества! Изненадайте половинката си с модел на марката Hamana!


ALDONA ДАМСКИ ДРЕХИ ДО - 56%

Разпродажба на стилни дамски дрехи с марката Aldona. Голямо разнообразие от рокли, поли, сака, топове с доказано качество и оригинален дизайн. Изберете стилната визия, за Ваша, запазена марка през този сезон! Ограничени количества!

ESCAPESTAR JEANS ДАМСКИ И МЪЖКИ ОБЛЕКЛА ДО -32%

Разпродажба на дамски и мъжки облекла от европейската марка Escapestar Jeans. Ексклузивна селекция от панталони, дънки, дънкови якета и рокли. Изберете своята дреха за лятото. Ограничени количества.


OXYD ДАМСКИ ДРЕХИ

Колекция дамски дрехи на марката Oxyd. Ще останете изненадани от разнообразието на рокли, туники, клинове и блузи с къс ръкав. Свежи пролетни модели на достъпни цени. Освежете своя тоалет със стилните предложения на Oxyd!

MITEX ОФОРМЯЩО БЕЛЬО

Колекция оформящо бельо на европейската марка Mitex. Разнообразие от бикини, прашки, къси клинове и боди в различни стилове и цветове. Размери до 5XL. Ограничени количества.


GABIDAR ДАМСКО БЕЛЬО

Европейската марка Gabidar представя своята колекция от дамско бельо. Разнообразие от бикини, прашки, боксерки, изработени от висококачествена материя. Размери до 2XL. Ограничени количества!


ZAYSHA АТРАКТИВНИ АКСЕСОАРИ

Колекция атрактивни аксесоари от марката Zaysha. Насладете се на разнообразието от диадеми, фиби, шноли, и други аксесоари, подходящи за всеки повод. Внесете цвят в ежедневието си и бъдете уникални.


MAGNOLICA ДАМСКИ ДРЕХИ ДО -54%

Разпродажба на дамски дрехи от европейската марка Magnolica. Серия от рокли, блузи, поли, сака и клинове в размери до 4XL. Добавете стил и класа в гардероба си с моделите на Magnolica!


MIRAN ДАМСКИ ПИЖАМИ, НОЩНИЦИ, ХАЛАТИ

Европейската марка Miran представя своята колекция пижами, нощници и халати. Разнообразие от модели и цветове. Доставете си удоволствието да сe потопите в сладък сън с качествените продукти на Miran! Ограничени количества!


MAROKESH ДАМСКИ ГРИВНИ ДО -80%

Разпродажба на дамски гривни с марката Мarokesh. Разнообразни модели, изработени от естествена кожа и полускъпоценни камъни, в богата цветова гама. Добавете блясък в ежедневието си с аксесоар, който привлича погледи и е съобразен с всички модни тенденции за сезона. Ограничени количества!


SETLINE ЕЛЕГАНТНИ РОКЛИ ДО -21%

Разпродажба на елегантни рокли от европейската марка Setline. Разнообразие от модели и цветове, подходящи както за ежедневието, така и за специалните поводи. Размери до 2XL. Ограничени количества!


GWINNER БАНСКИ КОСТЮМИ

Gwinner представя колекция дамски, мъжки и детски бански. Насладете се на разнообразието от модели и цветове с размери до 44 за дамските, до 158 за детските и до 2XL за мъжките модели.