вторник, 5 март 2013 г.

Изкусителни колекции от страхотни марки!

Всичко на на www.fashionsupreme.co.uk


Y LONDON ДАМСКИ ДРЕХИ ДО -67%

Разпродажба дамски дрехи на европейската марка YLondon. Разнообразни модели от блузи с къс и дълъг ръкав, туники, жилетки и топове. Бъдете модерни с нашите предложения на марката YLondon!


PUMA ДАМСКИ И МЪЖКИ ЧАСОВНИЦИ ДО -65%

Разпродажба на дамски и мъжки часовници на марката Puma. Насладете се на голямото разнообразие от модели в различни форми и цветове, които ще надминат очакванията Ви за функционалност и стил.


GORTEKS ДАМСКИ БЛУЗИ И БОДИТА

Колекция дамски блузи, топове и бодита на европейската марка Gorteks. Разнообразие от модели и цветове. Размери от S до 2XL. Бъдете очарователна във вашето ежедневие. Качество и стил на атрактивни цени. Ограничени количества.


FIEREZZА/ SELENA ДАМСКИ ДРЕХИ ДО - 52%

Разпродажба на стилни дамски дрехи с марките Fierezza и Selena. Богато разнообразие от ризи, рокли, блузи и поли в размери до 4XL. Изкусителни предложения в смели цветове, с качествена изработка, създадени да впечатляват! Ограничени количества!


SAWREN ЛУКСОЗНО ДАМСКО БЕЛЬО ДО -62%

Разпродажба на луксозно дамско бельо с марката Sawren. Потопете се в невероятен свят от сатен и дантела, богата фантазия и високо качество! Тук ще намерите: нощници, пижами, корсажи, комплекти, бикини, прашки, и сутиени в размери до 95С.


SARESIA ПРЕДИЗВИКАТЕЛНИ РОКЛИ ДО -40%

Разпродажба секси рокли на марка Saresia. Разнообразие от рокли, подходящи за парти, клуб, за ежедневието и екстравагантни модели за по-смелите!


BIG STAR ДАМСКИ И МЪЖКИ ДРЕХИ И АКСЕСОАРИ ДО -60%

Разпродажба на дамски и мъжки дрехи с марката Big Star. Посрещнете пролетта с новите предложения за вашето ежедневно облекло: якета, тениски, ризи, туники и пуловери в богата цветова гама и качествена изработка - специално за вашия комфорт! Ограничени количества


РАЗПРОДАЖБА ДАМСКИ ДРЕХИ ДО -37%

Разпродажба на стилни дамски дрехи - ризи, блузи, поли, рокли, клинове, корсети, болера и топове. Размери до XL. Бъдете прелестна в ежедневието и неотразима, когато имате специален повод!


BLACK IS BACK ДАМСКИ ДРЕХИ ДО -66%

Разпродажба на дамски дрехи марка Black is back. Разнообразие на блузи, рокли, жилетки, суитчъри и туники. Размери от XS до XL. Ограничени количества.


TANTRA ДАМСКИ ДРЕХИ И АКСЕСОАРИ -72%

Разпродажба на дамски дрехи и аксесоари на европейската марка Tantra. Разнообразие от рокли, блузи, дънки, дамски чанти, колани и шалове.Размери до 2XL. Ограничени количества.


LOOK THE RING ПРЪСТЕНИ И ГРИВНИ ДО -70%

Създателите на Look the ring са вложили всичките си умения и креативност в тази нова колекция от висококачествени дамски пръстени и гривни от антиалергичен родий без никел.Направете подарък на ръцете си!