петък, 1 март 2013 г.

Нови предложения и днес!

Виж всичко на www.fashionsupreme.co.uk 



TANTRA ДАМСКИ ДРЕХИ И АКСЕСОАРИ -72%


Разпродажба на дамски дрехи и аксесоари на европейската марка Tantra. Разнообразие от рокли, блузи, дънки, дамски чанти, колани и шалове.Размери до 2XL. Ограничени количества.




LOOK THE RING ПРЪСТЕНИ И ГРИВНИ ДО -70%

Създателите на Look the ring са вложили всичките си умения и креативност в тази нова колекция от висококачествени дамски пръстени и гривни от антиалергичен родий без никел.Направете подарък на ръцете си!



KOKETA СТЯГАЩО БЕЛЬО ДО -60%


Сексапилни, свежи и разнообразни, подчертаващи индивидуалността, дрехите с марката Z&Lia са перфектни за ежедневието и свободното време. Надяваме се, че с техните облекла ще направиш пролетните вечери незабравими, празниците весели, а ежедневието топло и уютно


GIORGIO DI MARE МЪЖКИ ДРЕХИ ДО -77%


Разпродажба на мъжки блузи и ризи на европейската марка Giorgio di Mare. Разнообразие на модели в различни цветове и стилове, изработени от памук. Размери до 3XL.


CASSIOPIA ДАМСКИ БИЖУТА


Колекция дамски бижута на марката Cassiopia. Представяме на Вашето внимание богат избор от обеци, гривни, колиета и висулки в най- различни цветове и форми. Селекция от стилни бижута, които ще Ви омагьосат. Ограничени количества!



SEZZ МЪЖКИ ДРЕХИ


Европейската марка Sezz представя своята нова колекция от мъжки тениски и блузи с къс и дълъг ръкав. Разнообразие от цветове и модели, изработени от 100% памук. Качество и стил на атрактивни цени.



GIOVINE ЧАСОВНИЦИ И АКСЕСОАРИ ДО -73%


Разпродажба на часовници и бизнес химикалки на марката Giovine. Висококачествени продукти в класически модели, създадени да внесат повече стил и класа в ежедневието ви! Ограничени количества!