четвъртък, 7 март 2013 г.

Модни и Стилни предложения Всеки ден!

 www.fashionsupreme.co.uk



CARISAL МАКСИ ДАМСКИ ДРЕХИ
Carisal представя своята пролетно-лятна колекция дрехи за макси дами. Блузи, ризи, туники и рокли в размери до 14XL, уникални модели, с доказано качество! Подарете си една по-женствена визия през най-женският месец! Ограничени количества!


ESPRIT ЧАСОВНИЦИ И БИЖУТА ДО -63%
Разпродажба на бижута и часовници с марката Esprit. Разнообразие от дамски и мъжки часовници, гривни, пръстени, колиета и копчета за ръкавели. Подарете си качество и стил с продуктите на ESPRIT.



GAUDI ДАМСКИ ЧАНТИ И АКСЕСОАРИ ДО -63%
Разпродажба на дамски чанти и аксесоари на марката Gaudi. Разнообразие от чанти, портфейли и колани в различни стилове и цветове. Направете своя комплект и зарадвайте себе си и своите близки!



HOOKAHEY ДАМСКИ ДРЕХИ ДО -79%
Разпродажба на дамски дрехи на марката Hookahey. Предлага ме Ви изключително голям избор от рокли с дълъг и къс ръкав, поли, блузи , жилетки, манта и аксесоари в актуални за сезона цветове и модели.


REDFOOT ДАМСКИ ОБУВКИ ДО -56%
Разпродажба дамски обувки на европейската марка Redfoot. Стилни модели балеринки и сандали със сгъваема подметка. Размери от 36-37 до 43-44. Ограничени количества!



LUMBERJACK ДАМСКИ И МЪЖКИ ЧАНТИ И АКСЕСОАРИ ДО -67%
Разпродажба на дамски и мъжки аксесоари на европейската марка Lumberjack. Разнообразие на модели чанти, портфейли и колани от естествена кожа, подходящи както за ежедневието, така и за делови случаи.


DECONA СПАЛНИ КОМПЛЕКТИ МИКРОФИБЪР
Колекция спални комплекти на марката Decona. Интересни десени в различни размери от микрофибър – единични, двойни, гигант и макси. В колекцията ще откриете също калъфки, пликове и олекотени завивки. Изключително атрактивни цени.



DIVEX ДАМСКИ ДРЕХИ ДО -50%
Разпродажба на дамски дрехи на марката Divex. Богат избор на палта, поли, рокли, панталони, костюми, туники, палта, сака, сукмани и шлифери. Елегантни и стилни облекла за деловата дама. Размери до 56. Силно ограничени количества!