понеделник, 11 март 2013 г.

Страхотните ценови намаления продължават и днес!

www.fashionsupreme.co.uk

LA'AURORA ДАМСКИ ДРЕХИ
Колекция дамски дрехи на марка La`Aurora. Разнообразни модели от рокли, сака, блузи, топове и туники. Размери до 3XL. Ограничени количества. Бъдете стилни с моделите на La`Aurora!

SALE ДАМСКИ ВРЪХНИ ДРЕХИ ДО -80%
Разпродажба на дамски връхни дрехи: палта, якета , сака, жилетки на марки Enny, Figl, Kartes, Fierezza, Rotex, Jack Feld и мн. др. Ограничени количества с доставка в рамките на седмица!

ALDONA ДАМСКИ ДРЕХИ ДО - 48%

Разпродажба на дамски дрехи с марката Aldona. Насладете се на голямо разнообразие от рокли, сака, блузи и жилетки с класически линии и смели акценти. Преборете пролетния хлад с топлите материи и разцъфнете с ярките цветове уловени за вас от Aldona! Ограничени количества!


LISBETH DAHL БИЖУТА И АКСЕСОАРИ ДО -72%

Разпродажба на дамски бижута и аксесоари с марката Lisbeth Dahl. Богато разнообразие от обеци, колиета, гривни, чанти и несесери. Дизайнерски модели с детайлна изработка и акценти с естествени камъни и стъклени кристали. Ограничени количества!


LOOK AT ДАМСКИ ДРЕХИ

Колекция дамски дрехи на марката Lookat. Разнообразни модели от блузи, туники и топове. Размери от S до макси размер 8XL.Ограничени количества.


LISBETH DAHL АКСЕСОАРИ ЗА ДОМА ДО - 69%

Разпродажба на аксесоари за дома с марката Lisbeth Dahl. Дизайнерски "бижута" за вашият дом, изработени от висококачествени материали и с внимание към всеки детайл! Ограничени количества!

JOHN BRADLEY МЪЖКИ ТЕНИСКИ

Колекция мъжки тениски на европейската марка John Bradley. Размери от M до 2XL. Изчистени модели и модели с щампа. Ограничени количества.